Hovedinnhold

Fjerde drosjesjåfør siktet for voldtektsforsøk

En 42-årig drosjesjåfør hos Stavanger Taxi er siktet for voldtektsforsøk. Dette er den fjerde drosjesjåføren i byen som er siktet for voldtekt eller voldtektsforsøk.

Flere kvinner har i år anmeldt drosjesjåfører i Stavanger for voldtekter eller forsøk på voldtekter. 42-åringen som ble bekreftet siktet tirsdag skal ha utført et voldtektsforsøk av en kvinne ved Hålandsvatnet i Randaberg natt til 21. mars i år, melder NRK.

- Han er sjåfør i Stavanger Taxi. Mannen er av utenlandsk opprinnelse, men norsk statsborger, og er bosatt i Stavanger, sier politiadvokat Jørgen Berner Torstensen ved Rogaland politidistrikt.

Siktelsen mot 42-åringen baserer seg på forklaringer som er gitt i saken og på tekniske som etterforskerne mener knytter ham til saken.

Dette er den fjerde sjåføren som er siktet etter at flere kvinner anmeldte drosjesjåfører med utenlandsk bakgrunn for voldtekter og voldtektsforsøk tidligere i år.

42-åringen er fratatt kjøreseddelen, men går nå rettens vei for å få den tilbake.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks