Hovedinnhold

Ferrari krasjet like ved skolegård

Elevene på Trosvik skole i Fredrikstad ble svært overrasket da en Ferrari krasjet like ved skolegården mens det var friminutt.

Tips oss

Bilen kjørte ut like ved Trosvik barneskole rundt klokken 9.40 onsdag morgen.

- Bilen kjørte ut og havnet i en dump like ved skoleområdet. Det var friminutt da, så det var jo litt dramatisk, sier inspektør Sverre Hasselgård til VG.

Bilen skal ha krasjet med et tre før den ble slengt videre i retning skolegården og endte opp på en ballspillplass som blir mye brukt både av elever ved skolen og barna i en barnehage like ved siden av.

Gressbanen var imidlertid klissvåt etter lang tid med regnvær, og derfor var den tom for lekende barn da ulykken skjedde.

Hendelsen ble først omtalt av Fredriksstad Blad.

Ifølge politiet var det to menn på 18 år i bilen. Begge er fraktet til sykehus, den ene med lettere skader, den andre med mer alvorlige skader.

- Skadeomfanget er uvisst. De var begge ved bevissthet, sier operasjonsleder Jo Vole i Østfold politidistrikt til VG.

KJØRTE UT: To personer er fraktet til sykehus etter at bilen kjørte ut i Fredrikstad onsdag morgen. Foto: FOTO: ESPEN SJØLINGSTAD HOEN
KJØRTE UT: To personer er fraktet til sykehus etter at bilen kjørte ut i Fredrikstad onsdag morgen. Foto: FOTO: ESPEN SJØLINGSTAD HOEN

Ifølge NTB hadde sjåføren av bilen ikke førerkort.

Politiet mistenker at bilen hadde høy fart før den kjørte ut.

Stine Cecilie Dahle bor like i nærheten og sier hun ble skremt av bilens hastighet.

- Jeg stod på kjøkkenet da jeg hørte en bil med ekstremt høy fart. Jeg ble skremt, fordi jeg visste at det var friminutt og mange barn ute. Deretter hørte jeg et kjempesmell, og ringte etter ambulanse umiddelbart, forteller hun til VG.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks