Hovedinnhold

Evakuerte kjøpesenter i Trondheim etter mistenkelig gjenstand

Politiet evakuerte Mercursenteret i Trondheim og området rundt etter funn av mistenkelig gjenstand. Gjenstanden er vurdert som ufarlig.

Politiet sperret torsdag av deler av Nordre gate og området rundt Mercursenteret i Trondheim etter at det ble gjort funn av en mistenkelig gjenstand. 

Nå melder politiet at de avslutter på stedet. 

– Politiet har etter konsultasjon med ekspertise vurdert gjenstand som ble funnet som ufarlig, skriver Politiet i Trøndelag på Twitter. 

Politiet opplyste tidligere om at de av sikkerhetsmessige hensyn foretok seg en kontrollert evakuering av kjøpesenteret.

– Vi fikk beskjed av en melder om gjenstanden klokken 17.10, sier operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt til VG. 

– Det er ingen panikk, sa Brevik til VG rundt kl. 18.42. 

Vitner forteller til Adresseavisen at de så en stor svart bag i passasjen fra Mercursenteret ut mot Nordre gate. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks