Hovedinnhold

Endelig får rødhårede egen emoji

<p>PÅ TIDE? Endelig får personer med rødt hår sin egen emoji!</p>

PÅ TIDE? Endelig får personer med rødt hår sin egen emoji!

Foto: Emojipedia
Rødhårede emoji-fjes skal ha vært det mest forespurte ikonet siden Apple lanserte iOS 11.1. Neste år kommer de.

Unicode bekrefter nå at rødhårede emojier er på vei, og at de blir tilgjengelige en gang på nyåret, skriver den britiske avisen Independent. 

Ifølge nettstedet har rødhårede verden over tatt til Twitter for å uttrykke sin misnøye med at det enda ikke finnes. 

Og det er ikke bare rødhårede som har grunn til å juble. Det kommer også nye emojier med menn og kvinner med krøllete hår og grått hår, i tillegg til muffins, svaner og superhelter

LES OGSÅ: Dette betyr de nye smilefjesene i Snapchat.

Rødhårede emoji-fjes skal ha vært det mest forespurte ikonet siden Apple lanserte iOS 11.1 til iPhone, ifølge Jeremy Burge, som er visepresident i Unicode.

Unicode er en organisasjon som lager emojier og har som formål å skape et standard tegnsett som fungerer på alle datamaskiner og telefoner.

– Ikke fortvil, rødhårede. Deres tilbakemeldinger har blitt hørt, fortalte Burge under et møte med den tekniske komiteen i selskapet forrige uke. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks