Hovedinnhold

Ekskona fengslet i to uker

DRAP: Drapet skjedde i dette huset i Aurskog i Akershus. Foto: Rune Melby
DRAP: Drapet skjedde i dette huset i Aurskog i Akershus. Foto: Rune Melby
Ekskona til den drepte 49-åringen i Aurskog er varetektsfengslet for to uker, men kvinnen anket kjennelsen på stedet.

Kvinnens 37 år gamle samboer aksepterte før helgen fire ukers varetekt. Han er siktet for forsettlig drap på 49-åringen forrige helg. Politiet har også siktet kvinnen for drapet og framstilte henne for fengsling i Nedre Romerike tingrett mandag. Retten kom til at det var riktig å fengsle henne i to uker med brev- og besøkskontroll.

- Siktede anket kjennelsen til lagmannsretten, står det i kjennelsen fra tingretten.

Politiet mener det er fare for at bevis kan gå tapt dersom kvinnen ikke fengsles. Kvinnen forsvarer, advokat Simon Stende, sier at klienten bestrider at det foreligger bevisforspillelsesfare.

- Jeg ser ikke at det er konkretisert noe grunnlag for at det foreligger fare for bevisforspillelse, sier Stende til Romerikes Blad.

Kvinnens eksmann (49) ble torsdag i forrige uke funnet drept og dumpet ved et tjern ved Skillingsfors like over grensen til Sverige.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks