Hovedinnhold

- Sjiraffkalven er i fin form

FORE MED FLASKE: Den lille sjiraffbabyen har fått en tøff start på livet. Foto: KRISTIANSAND DYREPARK
FORE MED FLASKE: Den lille sjiraffbabyen har fått en tøff start på livet. Foto: KRISTIANSAND DYREPARK
Dyreparken i Kristiansand meldte fredag om at det nå går bra med den nyfødte sjiraffkalven. Tiden fra fødselen mandag har vært dramatisk.

Denne saken handler om:

Den nyfødte 1,70 meter høye norgesyndlingen, sjiraffkalven i Kristiansand, har fredag en god allmenntilstand, melder dyreparken.

- Tilstanden er god, men hun har ennå ikke fått drikke, sier leder for dyreavdelingen i parken, Rolf Arne Ølberg, til NTB.

Moren har fredag fått beroligende for å lettere kunne amme, men nå er ikke kalven interessert.

Les også:Mammaen dopes

- Vi vurderer nå å ta kalven vekk fra moren og konsentrere oss om flaskeforing. Det øker sjansene for at hun vil akseptere flasken, sier Ølberg.

Fram til nå har kalven fått mye næring intravenøst.

- Hun har fått det hun trenger. Fremdeles er situasjonen uviss, men tilstanden er god. Det hadde gitt meg mye mer ro i kroppen hvis hun begynte å drikke av flaske, sier Ølberg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks