Hovedinnhold

Oslo-piraja tok fingeren

Legene på Oslo legevakt gjorde store øyne da en kvinne kom inn med et stygt bitt i en finger nylig - fingeren var det nemlig en lokal piraja som hadde tatt.

Denne saken handler om:

Uhellet skjedde i Oslo Reptilpark nylig. Helle Hogner hjelper sønnen Are, som driver butikken.

-Det var da jeg åpnet luka for å vise noen kunder hvordan man mater fiskene, at en av pirajaene plutselig fant ut at den var «flygefisk». Den spratt i hvert fall opp og glefset til en av fingrene så blodet sprutet. Pirajaen trodde nok at det var middagsmaten som kom, forteller hun til Telemarksavisa.

Hogner forteller at det ikke gjorde så vondt der og da, siden de sylskarpe tennene til fiske laget et veldig presist bitt.

Ved Oslo legevakt klarte man å få lappet fingeren sammen.

-Det vakte jo en viss oppsikt da en middelaldrende kvinne oppsøkte legevakta etter å ha blitt bitt i fingeren av en piraja i selveste Oslo. Til slutt var alt som kunne krype og gå av leger og annet personell samlet rundt fingeren, for dette var visst en sjelden opplevelse for dem, sier hun.

Legevakten har nå behørig tatt bilde av fingeren og arkivert den som et sjeldent tilfelle.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks