Hovedinnhold

Norges peneste hund: Stem på semifinalistene!

Semifinalistene i VG Netts uhøytidelige konkurranse «Norges peneste hund» er kåret. Nå kan du være med på å bestemme hvem som skal til finalen!

Denne saken handler om:

Vi har valgt ut 20 forskjellige semifinalister, som hver er pene på sin måte.

Noen elsker sokker, én er redd for isbilen og en annen bjeffer hver gang han ser en rullator. Andre er vokst opp på gaten og adoptert, eller har jobbet flere hund som trekkhund. Noen er billedskjønne, mens andre har veldig mye personlighet.

Nå lar vi dere kåre fem finalister, som juryen, bestående av Trude Mostue, Knut Haavik og Geir Hamnes, kan kåre en vinner fra.

- Alle kan vinne

- Du ser mye i øynene på en pen hund, den har et varmt blikk. De peneste hundene er de som ikke vet at de er hunder - de tror de er mennesker, har jurymedlem Knut Haavik tidligere sagt til VG Nett.

Alle våre tre dommere tror personlighet er minst like viktig som utvendig skjønnhet og de tre tror så å si alle hunder har mulighet til å seirende ut av konkurransen.

Vinneren får heder, ære og tittelen «Norges peneste hund».

Mer enn 12.000 hunder ble påmeldt til konkurransen. Alle bidragene kan du se her.

Avstemningenen avsluttes mandag klokken 08.00.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks