Hovedinnhold

Nordmenn formidler dyresex på nettet

HUNDESEX: Her forteller norske «jannike» om sine lyster og opplevelser med dyresex. Foto: Faksimile
HUNDESEX: Her forteller norske «jannike» om sine lyster og opplevelser med dyresex. Foto: Faksimile
(VG Nett) Norske, danske og internasjonale dyresexsider flommer over av nordmenn som vil ha sex med dyr.

Denne saken handler om:

En av de aktive personene på et debattforum VG Nett har vært inne på skriver at hun er en norsk kvinne på 37 år med brukernavn «jannike». «jannike» hevder hun har hatt sex med hunder i 7 år.

- Jeg ville ikke vært det foruten. Jeg elsker det, skriver norske «jannike» i et innlegg på forumet.

Det er blant annet på dette forumet danske bønder leier ut hestene, kyrne og grisene sine til menn og kvinner fra hele Nord-Europa.

HAR DU TIPS ELLER INNSPILL OM SAKEN? KONTAKT VG NETTs REPORTER HER!

Beskrivelsene på forumene er inngående og detaljerte, og beskriver lyster og opplevelser med både hunder, hester, lamaer og en rekke andre dyr.

LES OGSÅ: Nordmenn på sexferie til danske dyrebordeller

- Har prøvet meg med en svart labrador, rottweiler og grand danois, fortsetter den norske kvinnen, som hevder hun også har seksuell erfaring med hester.

«jannike» er langt fra alene. Norske gutter, jenter, menn og kvinner fra 16 til 60 år og fra alle deler av landet er å finne på diskusjonsforumene og kontaktsidene for skandinaver som interesserer seg for dyresex.

VG Nett har iløpet av en liten time funnet norske dyresexbrukere fra Kvinesdal, Kristiansand, Larvik, Sandefjord, Skien, Sogn og Fjordane og Salten.

Her stiller også flere av brukerne sine egne hunder og andre husdyr til disposisjon for likesinnede, gjerne på den betingelsen at de får se på, ta bilder eller være med selv.

- Jeg har to hannhunder som trenger trening, skriver en av de norske brukerne retorisk - og hevder han har fått lassevis av svar.

- Du må ta med deg hundene neste gang du skal til Trondheim, da jeg og mine 4 hunder vil treffe dem, svarer en annen nordmann, etterfulgt av et stort smilefjes.

På grunn av store avstander, har flere også dyresex over nettet, blant annet gjennom Microsoft sine chattetjenester MSN Messenger og Windows Live Messenger. Her sørger webkameraer for at andre zoofile kan se dyresexen.

- På første kveld hadde jeg to fantastiske, live dyresex-show, med to jenter fra England og Norge. Jeg har selv dyr, og vil gjerne selv gi et show hvis du har kamera eller kan sende et bilde av deg selv, skriver en dansk mann som kaller seg «dante».

HAR DU TIPS ELLER INNSPILL OM SAKEN? KONTAKT VG NETTs REPORTER HER!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks