Hovedinnhold

Katt ble dynket i diesel

(VG Nett) Katten Tigergutt ble dynket i diesel og måtte iles kald, sulten og svak til dyrlegen.

Denne saken handler om:

DIESELPUS: Er god som ny igjen etter at assistent Tove Tømmernes ved dyreklinikken har vasket ham ren. Foto: Reidar Peersen, Varden
DIESELPUS: Er god som ny igjen etter at assistent Tove Tømmernes ved dyreklinikken har vasket ham ren. Foto: Reidar Peersen, Varden

- For noen dager siden stanket det plutselig veldig diesel av ham. Og jeg oppdaget samtidig at det var ekle flekker der han hadde ligget inne i huset vårt. Og det var nok helt sikkert etter dieseloljen, sier Kenneth Gravklev fra Skien til Varden.no.

Straks han forsto situasjonen, tok han med seg katten av rasen "Maine Coon" til dyrlegen, som trengte hele tre dager på å få Gravklevs pelskledde venn ren og frisk igjen.

- Slapp og medtatt

- Katten var veldig slapp og medtatt da den kom hit. Antagelig har den prøvd å slikke i seg diesel-svineriet og fått i seg noe og mistet matlysten. Den hadde også lav kroppstemperatur, sier veterinær Rolf T. Meen ved Grenland dyreklinikk.

Han forklarer at Tigergutt til å bli like fin igjen, men at den traumatiske opplevelsen kan gjøre katten menneskesky i en periode. Gravklev selv sier til Varden at han vil anmelde dyreplageriet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks