Hovedinnhold

Død hund funnet i betong i Vest-Agder

<p><i>SIKRER SPOR: Politibetjent Trond Cato Gjøvland undersøkte dyrekroppen og sikret spor på stedet mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen N247)</i></p>

SIKRER SPOR: Politibetjent Trond Cato Gjøvland undersøkte dyrekroppen og sikret spor på stedet mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen N247)

En hund er funnet død, delvis dekket av betong i Søgne i Vest-Agder. Politiet jobber med å finne eieren.

Denne saken handler om:

Meldingen om den døde hunden kom ved 20-tiden mandag, ifølge Agder politidistrikt. Den ble funnet ved Kilen ved Langenes. Det er tydelig at hunden har ligget der en stund, opplyser politiet.

- Dette er ren ondskap eller folk som har gjort noe makabert mot bedre vitende, sier operasjonsleder Martin Ugland til N247 mandag kveld.

Det døde dyret ble funnet av bussjåfør Espen Sivertsen, skriver Fædrelandsvennen.

<p>LETT SYNELIG: Dyret lå lett synlig fra veien, det luktet og var helt tildekket med sement. Ved siden av lå flere større blokker med den samme sementen som dekket dyret.</p>

LETT SYNELIG: Dyret lå lett synlig fra veien, det luktet og var helt tildekket med sement. Ved siden av lå flere større blokker med den samme sementen som dekket dyret.

Foto: Nicolai Prebensen, N247

– Jeg var ute av bussen for å strekke på beina da jeg fikk øye på to innstøpte dyrebein stikke opp av grøfta. Ved nærmere øyesyn så jeg at det måtte være en hund eller muligens en rev. Tennene var for eksempel ikke dekket av betong, forteller Sivertsen.

N247 skriver at da de var på stedet lå dyret lett synlig fra veien, det luktet og var helt tildekket med sement. Ved siden av lå flere større blokker med den samme sementen som dekket dyret.

Sivertsen sier til nettstedet at det det gått an å ringe politi eller viltnemnda og gitt beskjed.

- Når de da i tillegg hiver dyret i et område som blir besøkt av mye barn på sommeren, tyder det på at de ikke bryr seg om hva de gjør. Håper de ikke jobber med kjemikalier eller andre farlige ting som dukker opp andre plasser, sier Sivertsen.

Kilde: NTB og N247

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks