Hovedinnhold

63 nøster søker hjem

I et rødt hus ved Mosseveien sitter 63 sjarmerende, kosesyke pusekatter og ønsker seg nye hjem. Kanskje du kan hjelpe?

Denne saken handler om:

Røkke, Johnny, Ida, Hugo og Snøfte Vangen er fem av i alt 63 katter som Dyrebeskyttelsen i dag har innlosjert i villaen ved Mosseveien. Målet er å få omplassert de firbente, slik at alle får et nytt, trygt hjem.

- Akkurat nå har vi 70-80 katter på venteliste. På denne tiden av året har det en tendens til å hope seg opp, siden mange familier reiser på ferie og lar katten sin bli igjen hjemme. Hjerterått! sier Kari Berdalen, daglig leder av Dyrebeskyttelsens hjelpesenter.

Nå håper hun VGs lesere blir sjarmert av kattepusene og bestemmer seg for å bli matmor eller matfar. Kan du tenke deg en nydelig pus? Kontakt Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus på telefonnummer 23134545.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks