Hovedinnhold

Bestemor dømt for å ha kjøpt dop på nettet

IKKE LOV: Preparatet DHEA står på dopinglisten til Den internasjonale olympiske komité (IOK). Illustrasjonsfoto: Hugo Bergsaker
IKKE LOV: Preparatet DHEA står på dopinglisten til Den internasjonale olympiske komité (IOK). Illustrasjonsfoto: Hugo Bergsaker
En 66 år gammel kvinne fra Moss er dømt til betinget fengsel og en bot på 5.000 kroner etter at hun bestilte et helseprodukt på nettet.

Denne saken handler om:

Det hun ikke visste var at helseproduktet DHEA står på dopinglisten til Den internasjonale olympiske komité (IOK). De to pilleboksene ble dermed beslaglagt av tollvesenet, skriver Moss Avis.

66-åringen har benyttet produktet i mange år, men aldri bestilt det på nett før.

- Jeg får det foreskrevet av legen min og henter det på apoteket i Moss. Jeg føler at dette tilskuddet gjør meg godt i aldringsprosessen. Det slo meg absolutt ikke at dette kunne være ulovlig, sier hun til avisen.

66-åringen er noe oppgitt over politiets prioriteringer og viser til alle sakene som politiet henlegger på grunn av manglende ressurser.

- Hva slags rettsstat er det vi lever i? Her bruker politiet et helt år på mine to pilleglass og får meg straffedømt, mens tyver går fri, sier spør hun.

Det hører med til historien at 66-åringen fortsatt tar pillene som anbefales i forbindelse med aldring. Men nå henter hun pillene på apoteket, slik hun gjorde før den skjebnesvangre internettbestillingen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks