Hovedinnhold

(VG Nett) Til nå er Lea, Nala, Kiara og Akira mest populære. I dag er siste mulighet til å stemme på ditt favorittnavn til løveungene.

Norge har fått sine helt nye favoritt-kjæledegger. De fire løveungene har siden søndag kveld blitt sett over 170.000 ganger på VGTVs «løve-live».

VG Nett-leser:
"Noe så vakre som alle kattedyr er! Jeg elsker dem!"
Diskuter løveungene her!

Du bestemmer navnene

Men det er ikke bare interessen for løveungenes gjøren og laden som har vært stor. Spenningen knyttet til hva de fire små skal hete, har fått nærmere 15 000 til å gå inn og stemme på sine favorittnavn.

Du har fortsatt muligheten til å stemme på dine ønsker til løvenavn, men bare ut dagen. I dag avsluttes nemlig avstemningen. Vinnernavnene blir senere avslørt i VG.

Foreløpig er det navnene Lea, Nala, Akira og Kiara som leder, men det er det som sagt mulig å endre på.

Juryens favoritter

Det er VG og VG Netts løve-jury som har valgt ut navnene du nå kan stemme på.

Her er løvejuryen!

Leder for dyreavdelingen i Kristiansand Dyrepark Rolf-Arne Ølberg var opptatt av det skulle være navn som passet til løver.

- Det bør være navn som passer godt til løver, og det skal være lett å skille mellom dem, sier jurymedlem Ølberg.

Og hans personlige favoritter Nala og Kiara, ligger godt an på avstemmingen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks