Hovedinnhold

Ti reddet ut fra brennende hus

OVERTENT: Dette huset på Volden i Vestfold sto i lys lue da politi og brannvesen kom til stedet. Foto: STENER KALBERG
OVERTENT: Dette huset på Volden i Vestfold sto i lys lue da politi og brannvesen kom til stedet. Foto: STENER KALBERG
(VG Nett) Et hus på Volden i Vestfold brant voldsomt i morgentimene på lørdag, og politiet fryktet en stund at flere befant seg i boligen.

Denne saken handler om:

Tips oss

Klokken kvart over ti lørdag morgen er brannen slukket og politiet har fått oversikt over alle som hadde registrert adresse ved boligen.

- Det er ingen grunn til å tro at det befant seg flere i huset, forteller operasjonsleder ved 110-sentralen i Vestfold, Kristian Vear, til VG Nett.

Brannvesenet undersøker om det er fare for ras, og ønsker å ta seg inn i bygningen hvis det viser seg å være trygt.

Politiet i Vestfold fikk melding om brann i en enebolig i Åsgårdstrandveien på Volden klokken 06.25 lørdag morgen, og rykket ut sammen med brannvesen og ambulanse.

- Det er fire leiligheter på stedet, og vi har evakuert ti personer. Det skal bo seks personer der, ifølge folkeregisteret, men vi har opplysninger om at det er flere, sa operasjonsleder Anne Meyer ved Vestfold politidistrikt ved halv åtte-tiden lørdag morgen.

Én person er lagt inn på Sykehuset i Vestfold med røykskader.

Det var en nabo som meldte fra om brannen i morgentimene i dag. En patrulje fra politiet var på plass seks minutter etter første melding, og da sto huset allerede overtent.

- Huset var overtent ved ankomst. Det var ingen spredningsfare, sier Vear.

Brannårsaken er fortsatt ikke kjent.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks