Hovedinnhold

Biler og enebolig brannskadd på Skedsmokorset

To biler og en enebolig fikk store skader i en brann i Fjellsetveien på Skedsmokorset i Akershus onsdag morgen.

Denne saken handler om:

Familien på fire som bodde i huset, klarte å komme seg ut i tide.

- Ambulansepersonell har vært der og sett til dem, og ingen av dem hadde behov for videre oppfølging fra helsevesenet, sier operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om brannen klokka 7.55, og rundt 50 minutter senere var flammene slukket.

- Det er store skader på huset og bilene. En tekniker har vært på stedet og det skal foretas grundigere tekniske undersøkelser etter hvert, sier Eriksen.

Politiet regner med at brannen startet i en carport som var en del av eneboligen. Derfra har flammene spredt seg videre til resten av huset.

- Den ene bilen er en vanlig personbil, den andre en elbil. Vi undersøker nå om den sto til lading da det begynte å brenne og vil undersøke om det kan være årsaken til brannen, sier operasjonslederen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks