Hovedinnhold

Mann trolig kastet ut av bil - gjerninsmenn på frifot

** Politiet ber om hjelp fra publikum
** - Han har tilsynelatende alvorlige skader

ETTERFORSKER: Politiet var natt til lørdag i Sinsenkrysset etter at en mann skal ha blitt kastet ut av en bil. Foto: Ole Christian Nordby, Eikerfoto
ETTERFORSKER: Politiet var natt til lørdag i Sinsenkrysset etter at en mann skal ha blitt kastet ut av en bil. Foto: Ole Christian Nordby, Eikerfoto
En 35 år gammel mann har fått det politiet kaller «tilsynelatende alvorlige skader» etter at han skal ha blitt kastet ut av en bil ved Sinsenkrysset i Oslo natt til lørdag.

Denne saken handler om:

VET DU NOE? TIPS OSS!


Det er foreløpig uklart hvorvidt bilen var i fart eller sto stille da mannen ble dumpet eller kastet ut, men han har ifølge politiet hodeskader som tilsynelatende er alvorlige.

- Politiet så mannen på stedet, og han ble kjørt rett til sykehuset. Men vi har ikke fått noen konkret tilbakemelding fra dem om skadene ennå, sier operasjonsleder Tore Solberg til VG.

Politiet leter etter en svart personbil i forbindelse med hendelsen.

- Vi fikk meldingen av noen vitner som sa at det var en person som ble kastet eller dumpet ut av en bil, forteller Solberg.

Ber publikum om hjelp

Da VG var i kontakt med Stovner Politikontor, som nå har tatt over saken, i rundt klokken 13.00 lørdag, var det fortsatt tilstanden til mannen usikker.

- Vi kan ikke si noe om tilstanden til vedkommende, den er ikke avklart ennå, sier Tora Wærvågen, politibetjent ved Stovner politistasjon, til VG.

Gjerningsmennene er fortsatt på frifot.

- Vi trenger hjelp fra publikum. Vi jobber videre prøver å få tak mer informasjon, og er interessert i å snakke med vitner som kan ha sett noe, sier Wærvågen.

Etterforsker

Bilen har trolig fortsatt på ring 3, mot Smestad.

HAR DU BILDER, VIDEO, TIPS ELLER INNSPILL?
2200@VG.NO || SMS/MMS til 2200 || TLF: 22000000 

- Vi er både på åstedet og fortsetter etterforskningen, samt andre steder og ser etter bilen, sier operasjonslederen.

Solberg sier at politiet mistenker at det ligger noe kriminelt bak mannens skader, og etterforsket saken videre utover natten.

Politiet meldte om hendelsen like før klokken 04.00 natt til lørdag.

Like etter klokken 08.30-tiden lørdag opplyser politiet at de fortsatt ikke har pågrepet noen mistenkte i saken. De ønsker å komme i kontakt med vitner som har vært i området i det aktuelle tidsrommet.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks