Hovedinnhold

Mann alvorlig skadet i bilulykke

ULYKKE: Bilen kjørte av Fv 283 og inn i et tre, for og så treffe et hus. En mann er kritisk skadet. Foto: Ole Christian Nordby
ULYKKE: Bilen kjørte av Fv 283 og inn i et tre, for og så treffe et hus. En mann er kritisk skadet. Foto: Ole Christian Nordby
En 30 år gammel mann er alvorlig skadet etter å ha krasjet i et tre ved Øvre Eiker i Buskerud.

Denne saken handler om:

Politiet fikk melding om ulykken klokken 02.14.

- Vi fikk melding om en bil som hadde kjørt ut ved Horgenveien langs fylkesvei 283. Bilen skal ha krasjet i et tre og ligger på taket inn mot et hus, sier operasjonsleder Christian Gulli, ved Søndre Buskerud politidistrikt til VG.

Mannen ble funnet kritisk skadet utenfor bilen.

Ulykkesgruppen fra Statens Vegvesen gransket ulykkesstedet natt til søndag.

- Bilen havnet på taket og en mann ble funnet liggende utenfor bilen etter ulykken. Vi er sikre på at det ikke var flere personer i bilen, sier operasjonsleder Christian Gulli i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Den skadde mannen ble sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo.

Det ble først meldt at han var lagt inn på Ullevål sykehus med livstruende skader, men søndag morgen opplyser politiet i Drammen til NTB at tilstanden hans nå beskrives som alvorlig skadd.

- Vi har tatt rutinemessige blodprøver av sjåføren og regner oss ferdige med de tekniske undersøkelsene på stedet, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

(©NTB)

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks