Hovedinnhold

Fire til sykehus etter frontkollisjon

(VG Nett) En bil skar over i motgående kjørefelt på E6 ved Assurtjern og kolliderte med en møtende bil lørdag kveld. Tre personer er skadet.

Denne saken handler om:

- Vi fikk melding om ulykken klokken 19.15. En bil har kommet over i motgående kjørefelt, og føreren, en 19 år gammel mann, ble sittende fastklemt etter at han kolliderte med en møtende bil, sier operasjonsleder Bjørn Jakobsen i Follo politidistrikt til VG Nett.

19-åringen hadde med sin mor i passasjersetet. Hun ble sendt til Ullevål sammen med sønnen, men skal tilsynelatende ha vært uskadet. Ifølge Ullevål sykehus har 19-åringen hode- og bruddskader, og skadeomfanget skal være alvorlig. Ifølge politiet er det ikke meldt om livstruende skader hos noen av de involverte.

I den møtende bilen satt to personer på 25 og 30 år. Disse er også fraktet til Ullevål.

- Føret har vært litt sleipt i området en stund etter snøfall, men jeg vet ikke hvordan det var akkurat på ulykkesstedet, sier Jakobsen til VG Nett. Ulykken skjedde i nordgående kjørefelt ved avkjøringen til Siggerud og Langhus, og vil bli rutinemessig etterforsket.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks