Hovedinnhold

60 biler i kjedekollisjon i Bergen

På en 200 meter lang strekning kolliderte flere titalls biler på E39 ved Eidsvåg i Åsane mandag morgen. Tre personer er fraktet vekk med skader.

Tips oss

Ved 06.30-tiden mandag morgen ble nærmere 60 biler involvert i en kjedekollisjon på E39 ved Eidsvåg. Ifølge politiet er skadestedet 200 meter langt.

– Rundt 40 biler er påført skader, og tre personer er kjørt vekk, hvorav to er kjørt til Haukeland universitetssykehus og en er kjørt til legevakten, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt til VG.

Det skal kun være snakk om lettere personskader.

Veien er stengt etter ulykken, som skjedde i nordgående kjørefelt, og det er lange køer i området. Alle tilgjengelige bergingsbiler er sendt til stedet for å rydde opp.

Har du bilder eller video? Send de til oss på 2200@vg.no!

– Det er svært glatt rundt om på veiene, og det er en mulig årsak til ulykken. Vi driver med oppryddingsarbeid nå, men det er vanskelig å si hvor langt tid det vil ta, sier politiet.

Så du denne? Sjekk den utrolige skyen over Finnmark

Det har mandag morgen kommet flere meldinger om ulykker i området. I Lyngbødalen i Bergen har en bil veltet opp på fortauet, og ved Eidsvågneset står en buss og stenger veien. Politiet oppfordrer folk til å kjøre varsomt.

Ifølge Vegtrafikksentralen Vest meldes det om glatte veier i store deler av Hordaland, men også i Voss, Hardanger og Ry fylke, opplyser trafikkoperatør Hanne Norheim til VG.

Søndag: Ti timers kø over Haukelifjell

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks