Hovedinnhold

Omkom ved Trolltunga:

Slik minnes familien Kristi (24)  - «levde et liv fullt av eventyr og drømmer»

<p/>
<p>TROLLTUNGA: Den 24 år gamle studenten Kristi Kafcaloudis omkom etter fall ved Trolltunga søndag.  – Vi finner trøst i det faktum at Kristi gjorde hva hun elsket med sine venner, og levde et liv fullt av eventyr og drømmer, uttaler moren Milli Kafcaloudis.</p>

TROLLTUNGA: Den 24 år gamle studenten Kristi Kafcaloudis omkom etter fall ved Trolltunga søndag.  – Vi finner trøst i det faktum at Kristi gjorde hva hun elsket med sine venner, og levde et liv fullt av eventyr og drømmer, uttaler moren Milli Kafcaloudis.

Foto: Børt-Erik Fuglem
Familien i Australia sørger over tapet av datteren.

Denne saken handler om:

Søndag omkom den 24 år gamle australske studenten Kristi Kafcaloudis etter et fall ved Trolltunga i Odda kommune.

Kvinnen studerte ved Universitetet i Bergen og var på fottur i det populære fjellområdet sammen med to venninner.

Hun falt fra Trolltunga da hun skulle fotograferes.

I en uttalelse til australske ABC News, sier 24-åringens mor at de nå sørger over tapet av datteren.

– Vi finner trøst i det faktum at Kristi gjorde hva hun elsket med sine venner, og levde et liv fullt av eventyr og drømmer, uttaler Milli Kafcaloudis.

– Talentfull

Moren sier at familien er forskrekket over tapet av datteren. Kristi beskrives som en talentfull ung kvinne som hadde hele livet foran seg. Moren forteller at hun håper venninnene som var til stede under uhellet blir tatt godt vare på.

– Hun var ganske enkelt eksepsjonell for oss og sine mange venner. Hun vil forbli i våre hjerter og våre sinn for å oppmuntre oss til å gjøre det beste ut av livet og å nå ut til andre, står det i uttalelsen.

Moren takker også Røde Kors for jobben de gjorde etter den tragiske hendelsen.

Kristi var på utveksling i Bergen fra Monash universitetet i Melbourne. Til ABC News sier universitetet at de har sin dypeste medfølelse med Kristis familie. De beskriver hendelsen som tragisk.

– Miljøet ved Monash University er dypt berørt over denne nyheten, og vi holder kontakt med familien og tjenestemenn her i Australia og i Norge for å gi vår støtte, uttalte universitetet i en pressemelding.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks