Hovedinnhold

Bli med i VGs innvandrerpanel

La dine synspunkter forme fremtidens debatt om integrering og innvandring.

VG ønsker å vite hva de mange flerkulturelle gruppene i Norge selv mener om integrering og innvandring.

Denne debatten foregår ofte uten at synspunktene til det brede lag av de flerkulturelle gruppene kommer til syne. I nesten alle meningsmålinger er også disse gruppene sterkt underrepresentert.

Dette ønsker VG nå å gjøre noe med - og du kan hjelpe oss: Vi inviterer innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre til et eget panel. Du vil selvsagt være helt anonym.

Svarene fra dere som deltar i panelet vil være svært viktige, fordi meningene til en gruppe som frem til nå har vært ganske taus, vil nå frem.

Panelet vil bli oppringt av markedsanalyseinstituttet Infact og få muligheten til å gi sine synspunkter på spørsmål som berører samfunnsdebatten knyttet til integrering og innvandring. Hvert intervju har en varighet på rundt tre minutter.

Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss ditt telefonnummer slik at Infact kan få tak i deg, og vi vil også vite hva slags innvandrerbakgrunn du har.

Telefonnumrene vil kun bli brukt til dette formålet og vil ikke bli distribuert til andre eller bli brukt til salgsfremstøt eller annen markedsaktivitet. Alle respondenter som deltar i meningsmålingen vil være anonyme og umulig å identifisere på individnivå. Telefonnumrene knyttes ikke til analysematerialet.

Vi vil maksimalt kontakte innvandringspanelet tre ganger årlig.

Fyll inn feltene under for å melde deg på!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks