Hovedinnhold

Ambulanse forbikjørt på vei til dødsulykke

En ambulanse som var på vei til en dødsulykke i Kvinesdal i Vest-Agder ble lørdag forbikjørt av en personbil i minst 150 kilometer i timen.

Før ambulansen kom fram ble den forbikjørt av en personbil.

- Jeg er usikker på hvor fort vedkommende kjørte, men vil anslå farten til mellom 150 og 170 kilometer i timen. Kanskje gikk det også enda fortere, sier ambulansesjåfør Rolf Bernhard Strømland til Avisen Agder.

Han karakteriserer kjøringen som vanvittig og villmannsaktig.

- Vi kunne lett fått enda en ulykke. Jeg håper for all del at dette ikke er en ny sport. Tidligere har vi opplevd at noen legger seg tett opp i baken på utrykningskjøretøy, men de holder seg bak. At de kjører forbi har jeg ikke opplevd før. Jeg håper ikke det skjer igjen, sier Strømland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks