Hovedinnhold

Fortsatt uklart hvem som tar Kjøll-regning

STYREREPRESENTANT: Berit Kjøll sitter i styret til Aker Holding AS. Foto: Scanpix
STYREREPRESENTANT: Berit Kjøll sitter i styret til Aker Holding AS. Foto: Scanpix
Det er fremdeles uklart hvem som plukker opp regningen for Berit Kjølls bruk av medierådgivere i striden mellom staten og Røkke.

Berit Kjøll var statens representant i Aker Holdning-styret da striden sto på som verst tidligere i år. I den forbindelse hyret hun inn medierådgivere etterfulgt av en regning på 750.000 kroner.

Les også:- Dette er en farse

I første omgang forsøkte Kjøll å få Aker Holding til å betale regningen, men de sendte den i retur. Regningen gikk derfor videre til Næringsdepartementet som formelt ble kontaktet 5. august.

Næringsminister Sylvia Brustad (Ap) sa den gang at det ville bli tatt en avgjørelse i løpet av kort tid, men nå kan hun ikke engang si om saken vil bli behandlet før valget.

- Vi kommer tilbake når vi er klare, sier næringsministeren til TV 2.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks