Hovedinnhold

- Kvinne voldtatt i Slottsparken

OSLO: Kvinnen sier hun ble voldtatt her i Slottsparken. Foto: Odd Steinar Tøllefsen
OSLO: Kvinnen sier hun ble voldtatt her i Slottsparken. Foto: Odd Steinar Tøllefsen
En kvinne i begynnelsen av 20-årene har anmeldt en voldtekt i Slottsparken i Oslo natt til søndag. Gjerningsmannen er på frifot.

Politiet fikk melding om voldtekten ved 2.20-tiden natt til søndag.

- En av våre patruljer kjørte til en adresse ved Slottsparken og møtte kvinnen og et vitne. Kvinnen forklarte at hun var blitt voldtatt i parken, forklarer vaktleder Tone Bærland ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt til NRK.

Fikk sigarett

Kvinnen har forklart at hun møtte en mann, noen få år eldre enn henne, i Parkveien. De satte seg på en høyde i parken og hun fikk en sigarett av mannen.

- Deretter endret mannen oppførsel og kvinnen ble voldtatt, opplyser Bærland til NTB.

Undersøkelse

Politiet har foretatt tekniske undersøkelser på stedet. Kvinnen ble sendt til voldtektsmottaket på legevakten for undersøkelse.

- Han stakk fra stedet etter voldtekten. Kvinnen har beskrevet mannen som mellom 20 og 25 år. Han har østasiatisk utseende og er rundt 170 centimeter høy, rundt ansikt og kort piggsveis. Mannen snakket østlandsdialekt, sier Bærland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks