Hovedinnhold

Storberget fortsatt sykmeldt

ANSVARLIG: Justisminister Knut Storberget har blitt sykemeldt på grunn av hijab-bråket. Foto: Scanpix
ANSVARLIG: Justisminister Knut Storberget har blitt sykemeldt på grunn av hijab-bråket. Foto: Scanpix
(VG Nett) Justisminister Knut Storberget (Ap) er sykmeldt i to nye uker. Trond Giske fungerer i hans fravær.

Denne saken handler om:

Storberget har vært sykmeldt i to uker. Fredag ettermiddag ble det klart at sykmeldingen er forlenget i 14 dager til 27. mars, melder TV 2.

Kultur- og kirkeminister Trond Giske (Ap) styrer Justisdepartementet mens Storberget er sykmeldt. Forlengelsen av sykmeldingen var ikke oppe i statsråd fredag fordi Giske for to uker siden ble utnevnt til å fungere så lenge Storberget er sykmeldt.

Knut storberget ble sykmeldt fredag 27.februar etter det sykehuset betegner som tung arbeidsbelastning. Onsdag samme uke ble han lagt inn på Aker sykehus etter å ha fått det som skal ha vært et illebefinnende i sitt eget hjem. Han ble utskrevet fra sykehuset to dager senere, men ble samtidig sykmeldt i to uker.

Knut Storberget har hatt mange problematiske saker dette året. Politiet har kommet med kraftig kritikk av justisministeren de siste månedene. I tillegg har Storbergets arbeid i departementet blitt preget av regjeringens omstridte blasfemiforslaget og det omfattende bråket rundt bruk av hijab i politiet satt sitt preg på Storbergets arbeid i departementet.

VG Nett kommer med mer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks