Hovedinnhold

Lag fra Trøndelag gikk amok på Norway Cup

(VG Nett) Et helt fotballag er bortvist fra Ekeberg-sletta etter at de gikk til angrep mot et annet lag. - Skrekkelig oppførsel, sier trener Tommy Nilsen.

Tips oss

Politiet i Oslo har bortvist fotballaget fra Ekebergsletta i 24 timer etter at de begynte å krangle, slåss og oppføre seg truende mot det brasilianske laget Karanba fra Brasil på Norway Cup.

Spillerne som angrep er fra laget Suot IL fra Trøndelag.

- Skrekkelig oppførsel. Skikkelig lavmål, sier tidligere Lyn-spiller Tommy Nilsen, som er trener for det brasilianske laget.

Utvist

Bråket på Ekebergsletta startet etter at Suot IL ble utvist fra turneringen etter at juryen fant omfattende juks med spillerlister til laget.

Det var det brasilianske laget som la inn protest mot Suot IL. Spillere fra Suot IL skal da ha truet flere av spillerne på det brasilianske laget, ropt skjellsord og havnet i håndgemeng.

- Et helt lag - inkludert trenere - er bortvist. De oppførte seg på en måte vi ikke kan akseptere, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Vet du noe? Eller har du bilder? Kontakt oss her!

- I tillegg til å oppføre seg truende og slåss, nektet de å høre på politiet og etterkomme våre beskjeder, sier operasjonsleder.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KAOS: Flere politifolk ble tilkalt da det brøt ut full slåsskamp på Ekebergsletta. Foto: Lars Anders Vestad
KAOS: Flere politifolk ble tilkalt da det brøt ut full slåsskamp på Ekebergsletta. Foto: Lars Anders Vestad

Kom tilbake

Litt senere på dagen skulle et annet av Karanba lag spille kamp. Da kom Suot IL tilbake og begynte å true og slåss med brasilianerne.

Politiet fikk da vist bort laget fra Trøndelag.

Frykter bråk i kveld

Karanba spilte en ny kamp like over klokken 14 på Ekebergsletta. Det var fryktet at laget fra Trøndelag skulle komme tilbake da, men det har de foreløpig ikke gjort. Både medier og politi er til stede under kampen.

Karanba-trener Tommy Nilsen sier laget fra Trøndelag har vært ute etter dem hele dagen.

- De er ikke på kampen nå, men vi frykter jo at de skal komme igjen i kveld på skolen. Vi får bare håpe at Norway Cup-ledelsen og politiet passer på like bra som de har gjort til nå, sier Nilsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks