Hovedinnhold

Mann (61) dømt for blotting og trakassering

Kler seg naken og onanerer foran nabodamen (86)

(VG Nett) 61-åringen har fått sin fjerde dom for å blotte seg foran nabokvinnen (86).

I desember i fjor blottet 61-åringen seg for naboen to dager på rad. Ved det ene tilfellet ringte han på døra hennes, for deretter å stå utenfor og onanere, skriver Haugesunds Avis.

Mannen er nå dømt til 120 dagers fengsel for blottingen, som ifølge dommen er svært plagsom for kvinnen. Politiet mener at blottingen har sammenheng med 61-åringens alkoholforbruk. Da politiet tok ham med buksene nede i fjor, hadde han en promille på 2,87.

Ifølge avisen er 61-åringen godt kjent av politiet fra tidligere.

Blant annet er han tidligere dømt for å ha oppbevart enorme mengder våpen. I 2002 fant politiet 25 våpen, 1,3 tonn ammunisjon og 20 kilo krutt hjemme hos mannen. Blant våpnene var det 16 automatvåpen og en mitraljøse.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks