Hovedinnhold

- Leieforholdet sagt opp før trippeldrapet

ÅSTEDET: I andre etasje på denne boligen fant politiet de tre døde menneskene. Foto: SCANPIX
ÅSTEDET: I andre etasje på denne boligen fant politiet de tre døde menneskene. Foto: SCANPIX
(VG Nett) Avdøde Ragna Christensen (61) var i Tromsø for å se på hybelleiligheten hun skulle overta etter den nå trippeldrapssiktede 38-åringen, skriver lokalavisen.

Denne saken handler om:

Tips oss

Ifølge avisen tyder alt på at Ole-Roger Olsens (44) mor og Linda Anett Hansens (35) svigermor sto på flyttefot fra Vadsø til Tromsø.

SV-Kristin:- En grotesk sak som ryster alle

Ragna Christensens tidligere sjef bekrefter at den avdøde 61-åringen tidligere har søkt jobber i Tromsø for å komme nærmere sine to sønner.

- Men den siste tiden har jeg ikke hørt snakk om det. Hun kunne gå av med avtalefesten pensjon (AFP) i år, men om det skulle være et emne på vår medarbeidersamtale senere i år, vet jeg ikke, sier Målfrid Baik til Bladet Tromsø.

Politiet sjekker

Politiadvokat Elin Norgård Strand sier de ikke kjenner til at leieforholdet kan være et mulig drapsmotiv.

- I likhet med mange andre vitneutsagn, skal vi selvsagt også sjekke dette, uttaler hun til avisen, som melder at nære slektninger tror at nettopp en oppsigelse av leieforholdet kan være et mulig motiv for de grufulle handlingene.

Les også:Åstedet bærer preg av dødskamp

Det var sent natt til søndag eller grytidlig morgenen samme dag at drapene skjedde i Tomasjordveien i Tromsdalen i Tromsø.

Også avisen Framtid i Nord, som er lokalisert midt mellom Alta og Tromsø, skriver at Ragna Christensen skulle flytte inn i den antatte gjerningsmannens leilighet.

- Ikke logisk

Ragna Elida Christensen skal ha vært på besøk hos sønnen og kona hans for å se på leiligheten og forbedrede flytting fra Vadsø, der hun har bodd de siste årene, skriver avisen.

VGTV:- Svært mye blod på åstedet

Siktedes forsvarer Ulf E. Hansen mener det i ettertid vanskelig å finne en logisk forklaring på noe som viker både meningsløst og uforutsigbart.

- Det er som oftest ingen logisk forklaring, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks