Hovedinnhold

Kollegaene kjemper seg gjennom sorgen

TROMSØ (VG Nett) Det ble mye tårer og lite arbeid på kollegaene til det drepte ekteparet Linda Anett Hansen og Ole-Roger Olsen i dag.

Denne saken handler om:

Tips oss

Et rom i lokalene til Nofima Marin og Havbruksstasjonen i Tromsø ble innredet med et bord med bilder av de omkomne, lys og en minnebok kollegaene dere kunne skrive hilsener i dag.

Bakgrunn:Avdekket trippeldrap ved en tilfeldighet

Pressen fikk ikke ta bilder av rommet. Det var opptatt. Mange av de som jobbet sammen med Linda Anett Hansen (35) i Nofima Marin eller med Ole-Roger Hansen (44) i Havbruksstasjonen ville vise sin medlidenhet.

En av dem er Nethe Andersen. Hun var en av Ole-Rogers nærmeste medarbeidere i en periode.

Se VGTV:Hun kan ha møtt drapsmannen

- Vi reagerer med sjokk og vanntro og selvfølgelig sorg, sier hun til VG Nett.

Les også:- Åstedet bærer preg av dødskamp

Drapsoffer var gravid

DREPT: Ole-Roger Olsen (44), Linda Anett Hansen (35) og Ragna Elida Christensen (61) ble alle drept i Tromsø søndag. Foto: Nofima/Finnmark fylkeskommune
DREPT: Ole-Roger Olsen (44), Linda Anett Hansen (35) og Ragna Elida Christensen (61) ble alle drept i Tromsø søndag. Foto: Nofima/Finnmark fylkeskommune

Vi møter henne på jobben utenfor sentrum av Tromsø, hvor sorgarbeidet var det som stå øverst på lista da medarbeiderne kom mandag morgen. Dagen før ble to av deres kollegaer funnet brutalt drept av i sitt eget hjem.

Les også:Siktede kan ikke avhøres

- Det har vært en tøff dag. Det har ikke vært jobb vi har fokusert på. Vi ønsker ro til å behandle sorgen og ta inn over oss det som har skjedd, sier Andersen som er konstituert daglig leder ved Havbruksstasjonen i Tromsø.

Vet du noe om trippeldrapet?Kontakt VG Netts journalister her!

Hun var den nærmeste overordnede til avdøde Ole-Roger. Hans kone, Linda Anett Hansen jobbet i Nofima, som er jobber tett med Havbruksstasjonen. Nethe Andersen forteller til VG Nett at det drepte ekteparet, som giftet seg i fjor, fant kjærligheten med hverandre gjennom jobben.

Da de ble funnet drept i sitt eget hjem søndag ettermiddag var Linda Anett gravid i femte måned. Paret skulle fått sitt første barn sammen til sommeren. Fra et tidligere ekteskap hadde Ole-Roger to sønner i skolealder.

- Det var en ubeskrivelig melding å få i går kveld. Det har vært mye aktivitet i tiden etterpå, og i enkelte øyeblikk kan man skjule seg bak arbeidet, men det blir noen pauser og da kommer tårene fort, forteller Nofimas konsernsjef, Ørjan Olsvik, til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks