Hovedinnhold

Væpnet politi mot 15-åringer i Arendal

Væpnet politi rykket natt til søndag ut for å roe gemyttene under en ungdomsfest i en enebolig på Tromøy utenfor Arendal.

Tips oss

Rundt 20 ungdommer i 15-årsalderen deltok på festen på Revesand, der det etter hvert gikk livlig for seg, skriver agderposten.no.

En av festdeltakerne ble slått i hodet med en ølflaske, og da det også skal ha blitt truet med våpen ringte bekymrede festdeltakere politiet.

Politiet tok ingen sjanser og rykket ut med væpnede mannskaper, som raskt fikk roet gemyttene.

- Det kom helt ut av kontroll. I boligen var det rundt tyve 15-åringer. Vi har funnet en rifle, men vet ikke om dette er våpenet som skal ha vært tatt fram. Det får etterforskningen avdekke. Aksjonen på stedet er nå over, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

Ingen av ungdommene ble sendt til sykehus etter tumultene, og politiet gikk heller ikke til det skritt å pågripe noen av de unge festdeltakerne.

- Nei. Dessuten var det snakk om en gjeng 15-åringer, sier Austenaa. (©NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks