Hovedinnhold

Mann (19) omkom - 13 skadet

KOLLIDERTE MED BIL: Én person omkom og minst 13 ble personer ble skadd da denne bussen kolliderte med en varebil på E134 i Hokksund i Buskerud. Foto: SCANPIX
KOLLIDERTE MED BIL: Én person omkom og minst 13 ble personer ble skadd da denne bussen kolliderte med en varebil på E134 i Hokksund i Buskerud. Foto: SCANPIX
(VG Nett) En 19 år gammel mann omkom og 13 mennesker ble skadet da en buss og en varebil kolliderte på E134 ved Hokksund i Buskerud søndag kveld.

Tips oss

Tre personer ble fraktet til sykehuset i Buskerud med moderate til alvorlige skader. En av disse ble fløyet videre til Ullevål sykehus.

I tillegg ble 10 lettere skadede personer kjørt til legevaktene i Kongsberg, Mjøndalen, Drammen og Øvre Eiker etter ulykken.

- Det dreier seg hovedsakelig om kutt og sånne ting, sier operasjonsleder Jon Sverre Thorset ved Søndre Buskerud politidistrikt til VG Nett.

Ulykken ser ut til å være en frontkollisjon mellom en buss og en varebil. Føreren av bilen omkom på stedet. Hans pårørende er orientert, opplyser politiet.

Er du på stedet? Har du tips eller bilder? Kontakt VG Nett!

Bussjåfør alvorlig skadet

Den omkomne 19-åringen var alene i bilen, opplyser politiet.

Ifølge operatør Hege Haugan ved operasjonssentralen er også bussjåføren alvorlig skadet. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hvilke aldersgrupper de skadede er i.

- Det er for tidlig å si noe om detaljene rundt ulykken. Vi er fortsatt på stedet, og jobber med å sikre spor, sier operasjonsleder Jon Sverre Thorset til VG Nett like før klokken 20 søndag.

I 22.40-tiden hadde politiet nettopp reist fra ulykkesstedet.

- Etterforskningen må bringe på det rene hvordan hendelsesforløpet har vært, sier operasjonsleder Knut Larsen til VG Nett.

Politiet ønsket sent søndag kveld ikke å spekulere i hvilket av kjøretøyene som forårsaket ulykken.

Det er våt, bar asfalt på ulykkesstedet. Ulykken skjedde på en tett trafikkert, men rett veistrekning, opplyser politiet.

Det skal ha vært mellom 25 og 30 personer i bussen, ifølge TV2-nyhetene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks