Hovedinnhold

Vil bekjempe blondinevitser

Med argument om at blondinevitser er ekstremt rasistiske, anmelder nazi-lederen Tore W. Tvedt hele fenomenet til Riksadvokaten.
Tvedt vil også at det skal etableres et fond på seks milliarder kroner til bekjempelse av disse vitsene.

-Blondinevitser er rasehets

Lederen av den nazistiske organisasjonen Vigrid skriver i anmeldelsen at blondinevitser er "ekstremt stygg rasehets mot Nordiske Blonde Jente og Kvinne", melder Avis1.

Av den grunn anmelder Tvedt alle som deltar i spredningen av blondinevitsene, og mener at de bør betale alle norske kvinner 250.000 kroner i erstatning.

- Blondiner er sårbare

Han skriver også at unge blondiner er den mest sårbare delen av vårt folk.

I tillegg mener nazi-lederen at det bør opprettes et fond til framtidig bekjempelse av rasehets og diskriminering av blonde kvinner.

I brevet tilbyr han at Vigrid kan administrere fondet på seks millioner kroner til blonde kvinner som selv har greid å organisere seg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks