Hovedinnhold

Synske jakter på Tina

  • Send en melding til
(VG NETT) Politiet i Stavanger står på bom fast i Tina-mysteriet, og nå settes synske personer inn i søket etter den forsvunnede jenta.

Denne saken handler om:

Kilder som står står familien til Tina nær, sier til Rogalands Avis at dette dreier seg om seriøse personer med helt spesielle egenskaper.

På bakgrunn av flere syn som disse personene har hatt har det de siste dagene vært lett etter Tina Jørgensen på forskjellige steder. Et av disse stedene skal være Fiskepiren-Verven i Stavanger. Også dykkere har vært innvolvert i disse søkene, men foreløpig er det ikke funnet spor etter jenta.

Søkene etter Tina Jørgensen fortsetter på privat initiativ, mens politiet ikke har planer om å gjennomføre flere søk etter jenta.

Foreløpig fortsetter politiet sin etterforskning i saken til tross for at det begynner å bli svært tynt med tipsmateriale og vitneobservasjoner fra publikum.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks