Hovedinnhold

- Kadra banket opp

For to dager siden sa Kadra (26) til VG at Koranens syn på kvinner bør fortolkes på nytt. Natt til i går skal hun ha blitt slått og sparket bevisstløs på gaten i Oslo.

Denne saken handler om:

BANKET OPP: Kadra er forslått og mørbanket etter overfallet. Foto: Arkivfoto: Rolf Jarle Ødegaard
BANKET OPP: Kadra er forslått og mørbanket etter overfallet. Foto: Arkivfoto: Rolf Jarle Ødegaard

Ifølge den norsk-somaliske kvinnen var det en gjeng på rundt syv-åtte personer av somalisk opprinnelse som gikk til angrep med spark og slag ved 03-tiden om natten.

- Jeg var livredd. Mens jeg lå på asfalten, sparket de meg og skrek at jeg hadde tråkket på Koranen. Flere ropte Allah-o-akbar (Gud er stor) og begynte også å si et vers fra Koranen, forteller Kadra til VG.

Det var en drosjesjåfør som kom henne til unnsetning, og fikk henne inn i taxien.

Tydelige skader

Lege- og røntgenundersøkelser i går viste at 26-åringen ble påført tydelige skader. Hun har hevelser i hodet og flere sår på kroppen.

I går dro Kadra til Sentrum politistasjon for å anmelde forholdet, men datasystemet til politiet lå nede. Fordi den mørbankede kvinnen var så sliten, orket hun ikke å vente på politistasjonen til dataproblemene var utredet.

Kadra skal i politiavhør om hendelsen i dag.

KADRA SNAKKER UT OM DET SJOKKERENDE ANGREPET I DAGENS VG

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks