Hovedinnhold

- Profilert idrettsutøver (33) slo til dørvakt

Har vedtatt forelegg på 10.000 kroner

(VG Nett) 33-åringen var kraftig beruset da han skal ha slått til en dørvakt på et utested i Kristiansand.

Vet du noe? Tips oss!

Den profilerte idrettsutøveren var gjest på a-ha-nachspielet som ble arrangert på utestedet Kick. 33-åringen sto i VIP-innslippskøen da han skal ha kommet i klammeri med dørvaktene, melder Fædrelandsvennen.

- Det var en kar som slo til en av vaktene på stedet. Han ble pågrepet og satt i arresten over natten fordi han var kraftig beruset. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder Ove Austenå ved Agder politidistrikt til VG Nett.

- Vedkommende er ilagt et forelegg på 10.000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Forelegget er vedtatt, og saken er med det avsluttet fra politiets side, sier Arne Kjønstad ved Agder politidistrikt til VG Nett.

- Ingen kommentar

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.49 natt til søndag. Dørvakten ble ikke alvorlig skadet etter slaget.

Den profilerte idrettsutøveren, som i en årrekke har vært i toppen i sin idrett i Norge, ønsker ikke å kommentere saken til VG Nett.

Vet du noe om saken?
Kontakt VG Netts journalister her.

- Sprelte på bakken

Det var en rekke vitner til hendelsen utenfor utestedet. Et øyevitne som kontaktet politiet om hendelsen i natt, beskriver idrettsutøveren som helt rabiat.

- Dørvaktene måtte legge ham i bakken. Han var helt vill og gjorde motstand. Han lå og sprelte på bakken, sier øyevitnet til VG Nett.

Han mener det kun var tilfeldigheter som gjorde at dørvakten ikke ble skadet av det angivelige slaget.

- Slaget var med knyttet neve, men han traff heldigvis feil. Det var bare flaks at vakten ikke ble skadet, sier øyevitnet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks