Hovedinnhold

Maria Amelies kjæreste også «papirløs»

Den utsendte Maria Amelies norske kjæreste, Eivind Trædal, har ikke de nødvendige innreisepapirene for sitt opphold i Russland, men regner med å få disse innen fredag.

Denne saken handler om:

PAPIRLØS: Maria Amelies kjæreste, Eivind Trædal, mangler de nøvdendige papirene for å oppholde seg lovlig i Russland. Foto: Terje Mortensen
PAPIRLØS: Maria Amelies kjæreste, Eivind Trædal, mangler de nøvdendige papirene for å oppholde seg lovlig i Russland. Foto: Terje Mortensen

Trædal fikk ikke papirene mens han satt på flyet fra Oslo til Moskva og må registrere sitt opphold hos immigrasjonsmyndighetene. Det skriver han i en kommentar i avisen Klassekampen torsdag.

«Plutselig har jeg blitt papirløs selv, og blitt bekymra for politiet. De nødvendige innreisepapirene ble ikke gitt på flyet, og jeg må innom immigrasjonskontoret for å registrere mitt opphold. I mellomtida står jeg i fare for å kastes ut dersom det ikke ordner seg i løpet av morgendagen. Satser på at det går», skriver Trædal, som er redaksjonssekretær i avisen.

Les også: - Måtte tenke over hvor jeg var da jeg våknet

Overfor NTB presiserer Trædal at han ikke oppholder seg ulovlig i landet, og at han skal rett til immigrasjonskontoret torsdag. Han understreker at kommentaren var skrevet på en humoristisk måte.

I kommentaren skriver han også at arbeidet med å skaffe Maria de nødvendige papirene fortsetter torsdag.

«Ting kan gå lettere enn fryktet, men ingenting er sikkert, som vanlig», skriver han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks