Hovedinnhold

- Dette er galskap

- GALSKAP: Geir Lyngstad reagerte sterkt da han så denne noe uvanlige fraktemetoden på en vei på Jæren i dag. Foto: Geir Lyngstad
- GALSKAP: Geir Lyngstad reagerte sterkt da han så denne noe uvanlige fraktemetoden på en vei på Jæren i dag. Foto: Geir Lyngstad
(VG Nett) Geir Lyngstad skvatt til da han kjørte opp bak denne hjullasteren som holder en bil høyt over bakken - på tvers av veibanen.

Denne saken handler om:

- Dette er trafikkfarlig og galskap så det holder, sier Lyngstad til VG Nett.

Han kjørte på en vei på Jæren i Rogaland da han kom over den noe uvanlige fraktmetoden. Hjullasteren har løftet bilen opp flere meter over bakken, og bilen henger på tvers av kjørebanen. Lyngstad mener den tar opp omtrent seks meter av veibanen.

- Møtende biler måtte kjøre inn til siden, sier han.

- Ikke lov

- Dette er en offentlig vei og veimyndighetene stiller strenge krav. Det er ikke lov til å kjøre med sånn type utstyr eller last som ikke er sikret, sier Lyngstad, som selv jobber med sikkerhetsopplæring på maskiner og utstyr.

Han har aldri sett noe lignende.

- Og jeg håper jeg aldri får se det igjen heller, sier han.

- Skjønner folk reagerer

Også politiet i Rogaland har sett bildet.

- Jeg skjønner godt at folk reagerer, men vi vet jo ikke hvordan bilen var sikret oppå gaffelen til hjullasteren, sier Per Gunnar Kvame, politiførstebetjent ved lensmannskontoret i Klepp til NRK Rogaland.

De sier imidlertid at de vil se på saken dersom de får en henvendelse om det.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks