Hovedinnhold

Flere skadet etter kollisjon på E6

(VG Nett) Syv personer er sendt til sykehus etter at fire biler var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Solli i Sarpsborg.

Tips oss

Politiet fikk melding om ulykken 18.31, og bekrefter at syv personer er sendt til sykehus med skade. I tillegg søker politiet føreren av en liten rød bil som var involvert i ulykken.

Klokken 21.30 opplyste Anne Grethe Erlandsen ved Sykehuset Østfold at én av de involverte er alvorlig skadet, mens fem andre har lettere/moderate skader. Den siste personens tilstand er ennå ikke bekreftet.

- Det ser ut som ulykken har skjedd i forbindelse med forbikjøring. En av bilførerne som var involvert har stukket fra stedet, sier Lars Stenrød, operasjonsleder ved Østfold politidistrikt.

Vet du noe? Kontakt VG Netther!

Hele fire biler var involvert i ulykken på E6 ved Solli i Sarpsborg, retning nord.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks