Hovedinnhold

To skadd i utforkjøring med stjålet bil

To personer ble sittende fast da en stjålet bil kjørte i grøfta i Kristiansand natt til søndag. Føreren kom seg ut og truet til seg en annen bil.

De to som satt fast, en mann i 25-årsalderen og en kvinne i 20-årsalderen, ble kjørt til sykehus. De er utenfor livsfare, opplyser operasjonsleder Geir Andersen ved Agder politikammer til NTB.

Bilen, som ble stjålet i Askim i mai, ble først observert da den kjørte i grøfta ved Søgne. Den kom seg løs og kjørte videre i retning Søgne før den igjen kjørte ut mellom Søgne og Kristiansand.

Brannmannskaper fra Kristiansand måtte bruke motorsag i skogen for å komme fram til bilen der de to passasjerene satt fast.

Føreren kjørte sin vei med bilen han truet til seg, men ferden endte i ei bru i Søgne, der han stakk til skogs.

Etter et flere timer langt søk gjennom natten, ble aksjonen avsluttet søndag morgen, ifølge fvn.no.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks