Hovedinnhold

Erna Solberg hoppet for hjertet

Høyre-leder Erna Solberg stilte mandag opp sammen med skolebarn foran Stortinget for å hoppe tau.

Hoppetaukonkurransen «Hopp for hjertet» har som mål å styrke muskler og hjerte på en morsom måte. 123.000 påmeldte elever fra barneskoler over hele landet har bidratt til ny deltakerrekord i konkurransen som pågår fram til 30. april.

- Hoppetau er en morsom, billig og bra måte å holde seg i form på. Hoppetauet er enkelt, og vi kan ta det med overalt. Med hoppetauet kan vi få bedre muskulatur, et sterkere hjerte og samtidig stimulere hjernen skikkelig, sa Nasjonalforeningen for folkehelsens leder John Kjekshus da han åpnet konkurransen mandag.

- Skal være gøy

Flere stortingspolitikere fra helse- og omsorgskomiteen samt kirke-, utdannings- og forskningskomiteen møtte opp foran Stortinget for å hoppe tau med skolebarna. Høyre-leder Erna Solberg var blant dem.

- Det viktigste er at det skal være gøy. Jeg synes at dere skal ta med dere hoppetauet hjem og utfordre mammaer og pappaer til å hoppe de også. Både barn og voksne har godt av å bevege seg mer, sa Solberg.

Og hvis noen skulle lure på det: Det er ikke mulig at for mange mennesker hopper samtidig. Danske forskere konkluderer med at massehopping ikke er skadelig for Jorda.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks