Hovedinnhold

Ap-Libe i Twitter-krangel med Ap-Jonas

 
Mens Ap-leder Jonas Gahr Støre forhandlet om en løsning for å hente syriske flyktninger til Norge, kom varaordfører i Oslo, Libe Rieber-Mohn (Ap)  med et stikk på Twitter.

Denne saken handler om:

Onsdag forhandlet Støre med de øvrige parlamentariske lederne på Stortinget for å komme til enighet om hvor mange syriske flyktninger som skal få komme til Norge. Arbeiderpartiet har i likhet med et flertall på Stortinget et landsmøtevedtak på at det skal hentes 10.000.

Men gruppeleder og varaordfører i Oslo Aps bystyregruppe, Libe Rieber-Mohn, som er kjent for å være tilhenger av en restriktiv innvandringspolitikk, er tydeligvis ikke enig med partilederen:


Partilederen kom raskt med sitt svar tilbake:

Bakgrunn:Syria-flyktningene: Derfor er det så vanskelig

Støre viser til sin melding på Twitter, og vil ikke svare VG videre om saken. Heller ikke Rieber-Mohn vil kommentere saken.

I september kunngjorde Rieber-Mohn at hun ikke vil stille til gjenvalg, da det ble klart at Raymond Johansen skal være Oslo Aps toppkandidat i kommunevalget. I en melding på Facebook skrev hun den gang at hun ikke ønsket et «fokus på personer og konflikter».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks