Kvinner, ta ansvar for sexlysten!

Kjære medsøstre. For deres egen og partnerens skyld bør dere skjerpe dere.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Kjære medsøstre. For deres egen og partnerens skyld bør dere skjerpe dere. Så utrolig mange av dere har flotte, barske menn som så gjerne vil ha sex med dere, som så gjerne vil gi dere nytelse, og som så gjerne vil at dere skal være lykkelige. Og ikke minst: Han vil veldig gjerne være en god elsker.

Likevel avviser dere gang på gang. Helt til han resignerer og ikke orker ydmykelsen en gang til.

Det er på tide at dere tenker på hva dere selv går glipp av i livet: Nytelse, orgasmer, nærhet, et lykkelig parforhold som igjen gjør barna lykkelige.

Sexinspirator: Kvinner skal ikke ha dårlig samvittighet

Ikke lyst sier du?

Nei, det er greit. Du skal ikke tvinge deg selv til å ha sex uten å være kåt. Men du må ta ansvar for din egen seksuelle lyst. Finne ut hva du tenner på. Og du må lære ham opp til å bli den gode elskeren han så gjerne vil være for deg. Fortell ham hvilken knapper han skal trykke på for å vekke begjæret ditt.

Fortell ham at han må klemme deg, gi deg komplementer i løpet av dagen og uken, og ikke bare i løpet av de siste fem minuttene før han vil ha sex.

Fortelle ham hva som er ditt kjærlighetsspråk. Hva som gjør deg lykkelig. Hva som gjør at du føler deg elsket. Er det at han stryker deg lett over ryggen når han går forbi, at han skriver en kjærlig lapp til deg når du skal være borte, at han forteller deg hvor pen han synes du er, eller at han tar ut søppelposen?

Han er ikke tankeleser. Bruk ord – og forklar hva som tenner deg. Hva som antenner deg. Hvor du liker å bli strøket og kysset.

Våg å si at du synes det er skikkelig avtennende med den slitte joggebuksen han drar på seg etter jobb, bena på bordet oppå på potetgullposen og fotballen på tv.

Ikke gå til angrep, få frem på en kjærlig måte at noen av handlingene rett og slett ikke så sexy. Fortell ham at du trenger at han fornyer seg en gang iblant, kjøper noen nye klær, pynter seg litt for deg.

Eller kanskje må du til og med si at ølmagen som har vokst seg bekymringsfullt stor er faktisk noe han bør ta tak i hvis han vil gjøre sin del for å øke attraktiviteten (og ofte også sin egen sexlyst).

Ta din del av ansvaret. Hva skal til for at du føler deg sexy? Kanskje du skal unne deg noe nytt sexy undertøy? Noen rålekre høyhælte sko?

Tro meg, hvis skoene er det som skal til for å få begjæret ditt til å vokse, så klager han ikke på regningen.

Fikk du med deg? «Viagra for kvinner» godkjent i USA

Får du ikke orgasme?

Nei, vel. Da kan du bruke litt tid på å få en. Kjøp en vibrator, få en kickstart så du bare kommer i gang. Les noen av sakene mine med råd om hvordan man får det. Når man sliter med å få orgasme sitter det i hovedsak i hodet. Du tenker for mye, nyter for lite. Slutt å tenke på alt du skal gjøre og ikke minst – slutt å tenke på hvordan du tar deg ut for ham.

La heller begjæret lyse, slipp innestengte stønn fri, og fortell ham hvilken fantastisk elsker han nå har blitt, etter at du har gitt ham oppskriften på deg! Jeg lover, du utnytter livets muligheter til nytelse og glede så du får mer energi, du føler deg sexy, sterk og fri.

Så hva venter du på?

Ikke skyld på tidsklemmen, det er alltid tid. Du må sette av tid. Droppe en tv-serie, være litt mindre på Facebook. Tilpass sexen til hvor mye tid og energi dere har. Noen ganger kan det være nok bare å ligge nakne inn til hverandre.

Mange menn lengter vel så mye tilbake til den fysiske nærheten som til sexen i seg selv. Menn trenger klem, kyss og kos, akkurat som deg.

Ikke tro at begjæret kommer kastet på deg i magiske øyeblikk. Du må legge til rette for det. Noen ganger må du bare begynne på forspillet, og hvis du har fortalt ham hva du trenger for å bli seksuelt opphisset, og gjort det du selv vet du kan gjøre for å bli det, ja da vil de fleste oppleve at lysten vekkes til live når de bare kommer i gang.

Frykten min er at det bare er de frustrerte mennene som leser dette. Ikke kvinnene som jeg ønsker å vekke. Bare husk dere kvinner, som ikke gidder å lete frem lysten, som lar det skure og gå, at jeg misunner dere den flotte mannen deres. Noen andre kvinner der ute gjør også det, og kunne godt tenkt seg sex med mannen din. Og hvis sexlivet skranter, så er det et faresignal for forholdet ditt. Dere risikerer begge å falle for en annen.

Så hva sier du, på tide å ta tak?

PS: Menn som nå viser til dette til partneren og sier «skjerp deg» – jeg ser at jeg må skrive en oppfølger for å sparke litt til dere også (-;

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder