1 / 2
ULYKKE: Bergingsarbeid i Operatunnelen, der en personbil kjørte i feil kjøreretning og kolliderte med et vogntog tidlig lørdag morgen.

Ung kvinne omkom etter kollisjon i Operatunnelen

Én kvinne er bekreftet omkommet etter en kollisjon med et vogntog lørdag morgen. De fire andre i bilen ligger på sykehus med skader.

Publisert:

Politiet ble varslet om ulykken klokken 04.30.

En bil med fem unge personer kom kjørende i feil kjøreretning i det østgående avkjøringsløpet fra Operatunnelen og ut på Mosseveien. Her kolliderte bilen med et vogntog.

En person fikk livreddende førstehjelp på stedet, men omkom som følge av ulykken, melder politiet.

Politiadvokat Rikke Lund Lefdal bekrefter overfor VG at den omkomne er en kvinne i 20-årene.

De fire andre kom seg ut av bilen på egenhånd og ble sendt til Ullevål sykehus etter ulykken. Alle de involverte er relativt unge, opplyser politiadvokaten.

– Vi vet foreløpig ikke det konkrete skadeomfanget for de fire andre i bilen, men de ligger alle på sykehuset og blir ivaretatt der. Alle er skadet, sier hun til VG.

Bilen fikk store materielle skader.

Etterforsker ulykken

Avkjøringen ble stengt i over tre timer på grunn av ulykken.

Politiet jobber nå med å etterforske ulykken. Blant materialet de har hentet inn, er video av selve ulykken.

– Det blir også innhentet video for å avklare nærmere hvor personbilen kom over i motgående kjøreretning, forteller politiadvokaten til VG.

– Personen i lastebilen er avhørt, men resten av de involverte er ikke det. Dette vil følges opp i den videre etterforskningen, sier hun.

Ulykkesanalysegruppen (UAG) hos Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon er varslet om hendelsen. Vegvesenets ulykkesgruppe bisto politiet i etterforskningen på stedet, skriver NTB.

Publisert:

Mer om

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no