JOBBSØKER: Per Sandberg har søkt jobb som taxisjåfør i Halden. Han stortrives i Østfold-byen, forteller han i et podkastintervju med Halden Arbeiderblad. Bildet er tatt i forbindelse med at Sandberg deltar i «Farmen kjendis» i 2020. Foto: Frode Hansen

Per Sandberg vil bli taxisjåfør i Halden

Det forteller Sandberg selv i et podkastintervju med Halden Arbeiderblad.

– Jeg har søkt på jobb som taxisjåfør. Det er jo den beste måten å bli kjent på, sier Per Sandberg (59) i podkastepisoden i lokalavisen Halden Arbeiderblad.

Den tidligere fiskeriministeren og hans kjæreste Bahareh Letnes (29) overtok et hus i Østfold-byen 1. november. Det var én av mange boliger paret kikket på.

Tidligere har eksministeren blant annet søkt på jobben som kultursjef på Svalbard. Nå er han arbeidsledig, men har hatt hendene fulle med huskjøp og -salg, forteller han i podkasten.

Per Sandberg trakk seg fra fiskeriminister-posten høsten 2018 etter et omstridt Iran-besøk med kjæresten Bahareh Letnes i fjor. Siden den gang har han blant annet gitt ut bok sammen med Letnes, deltatt i realityprogrammene «Skal vi danse» og «Charterfeber».

I 2020 deltar han i «Farmen kjendis».

NYTT HJEM: Her sitter Per Sandberg og Bahareh Letnes i boligen i Mandal før jul i fjor. Nå skal de bo i sitt nye hus i Halden. Foto: Tomm W. Christiansen

Nå forteller Sandberg at paret har fått en hjertelig varm velkomst i Østfold-byen. På spørsmål fra Halden Arbeiderblad om ikke både trøndere og haldensere er litt «harry», svarer han følgende:

– Jeg mener harry er positivt i en helhet. Harry for meg betyr bare å være ekte - å gjøre det man synes passer seg selv uten å trampe på andre, selv om jeg kanskje har gjort det retorisk noen ganger, sier Sandberg i podkastepisoden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder