TOK SAKEN I EGNE HENDER: Melissa Ann Work fra Florida ber om at historien om det godhjertede redningsmannskapet blir delt med resten av verden. Bildene er hentet fra Facebook med tillatelse fra Work. Foto: Privat

Kona om brannvesenets gode gjerning: – Jeg har ikke ord

Da Gene Work fra Florida fikk hjerteinfarkt, gjorde redningsmannskapet langt mer enn bare å redde livet hans: de kom tilbake for å redde plenen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Vi har ikke ord, skriver kona Melissa Ann Work på Facebook. I det samme innlegget ber hun om at historien blir delt med omverden slik at redningsmannskapet kan få den hyllesten de fortjener.

Florida-kvinnen gir brann- og redningsmannskapet all ære etter at de gjorde det uventede da mannen hennes ble rammet av hjerteinfarktet.

(Saken fortsetter under videoen.)

I timene før helseproblemene inntraff hadde nemlig ekteparet skyndet seg med å legge ny plen foran huset, ettersom de sto i fare for å måtte betale en bot til huseierorganisasjonen dersom det ikke ble gjort tidsnok.

LES OGSÅ: 8 tips: Slik får du grønnere plen

Work forteller i Facebook-innlegget at ektemannen var såpass bekymret for å måtte betale boten, at han fortsatte med å snakke om det under infarktet.

Det gikk ikke ubemerket hen blant redningsmannskapet.

(Saken fortsetter under videoen.)

Etter at de slapp ektemannen av på sykehuset, kom syv personer fra brannvesenet tilbake for å fullføre arbeidet på plenen slik at familien unnslapp boten, skriver nyhetsbyrået AP.

– De reddet livet hans, slapp han av og brydde seg nok til å komme tilbake for å redde gresset vårt!, skriver Work i Facebook-innlegget.

Hun påpeker at redningsmannskapet ikke visste om den mulige boten fra huseierorganisasjonen.

les også

Ny forskning: Slik lever du syv år lenger

Pluss content

– De så bare en person som var i nød (...). Det sto ikke i jobbeskrivelsen deres, skriver kona og viser til den godhjertede innsatsen fra brann- og redningsmannskapet.

LES OGSÅ: Nabokrangler: Dette må du finne deg i!

Pasco County Fire and Rescue i Florida skriver på Facebook at de ønsker å hjelpe til i lokalsamfunnet når de kan, og at denne hendelsen er et eksempel på nettopp det.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder