HJEMMET: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet i Sloraveien 4 i Lørenskog i oktober i fjor. Politiet har jobbet med å kartlegge biler som har kjørt i området, og skal nå stå igjen med 20 biler. Foto: Jørgen Braastad

Forsvinningssaken i Lørenskog: Politiet står igjen med 20 biler

Bilene kan være med på å gi svar på hva som har skjedd med Anne-Elisabeth Hagen.

Politiet står igjen med færre enn 20 av opprinnelig 100 mystiske biler etter forsvinningssaken i Lørenskog.

Det skriver Dagbladet.

Politiet har jobbet med å kartlegge biler som har kjørt i området rundt Anne-Elisabeth Hagens bolig i Lørenskog etter at hun forsvant 31. oktober i fjor. Hvor hun her og hva som har skjedd med henne, er fremdeles uklart. Rundt 100 biler har blitt ettergått.

les også

VG har kartlagt sølvgrå biler i Hagens nabolag: Ingen sier at de har tatt mystisk snarvei

Nå gjenstår under 20 biler innenfor et tidsintervall.

Jeg vil ikke spesifisere noe nærmere når dette intervallet er og hvor mange timer eller minutter det er snakk om, sier politiinspektør Tommy Brøske til avisen.

De skal identifisere både biler, førere og eiere – samt hvor de har kjørt. Brøske forteller også at de holder muligheten åpne for hvilke veier de kan ha kjørt, selv om det i utgangspunktet er én vei inn til eiendommen.

Tidligere i høst har det blant annet blitt kjent at politiet har funnet en plaststrips i boligen og at de nå vet hvor papiret som trusselbrevet ble skrevet på er kjøpt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder