Tjente på å binde

Sammen med 15 000 andre medlemmer i Huseiernes Landsforbund bandt Thorvald Larsen strømprisen i fjor. Resultat: 937 kroner spart på et år.

Øystein Larsen-Vonstett
ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Ekstremt

- Vi ønsket å gjøre noe for å stoppe den ekstreme prisutviklingen på strøm som vi fikk utover vinteren i 2003. De høye prisene kan ta knekken på enhver norsk husholdning, og vi ønsket å slå et slag for dem, sier Dag Refling som er utredningssjef i Huseiernes Landsforbund.

Angrer ikke

Thorvald Larsen (70) er en av dem som benyttet seg av tilbudet.

- Jeg var lei av ikke å ha oversikt over hvor mye jeg brukte på strøm, og valgte å slå til med ettårig fastavtale, sier han.

I dag kan han prise seg lykkelig over det valget. Sammenlignet med den gjennomsnittlige prisen på en vanlig strømavtale det siste året har Thorvald spart 937 kroner på å binde strømmen. Dette med et stipulert forbruk på 20.000 KWh.

To nye år

Larsen er pensjonist og bor i en tomannsbolig i Asker. Noen måneder i året tilbringer han og kona i egen leilighet i Spania. Han har ikke angret på avtalen med Huseiernes Landsforbund.

- I etterkant har jeg hørt at det var noe av det smarteste vi kunne gjøre, selv om jeg ikke har regnet så mye på det selv, sier han fornøyd. Nå har han bundet seg for to nye år med det samme tilbudet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder