Så mye kan du spise

Pluss content

Rødt kjøtt kan gi kreft. Kylling kan gjøre oss resistente mot antibiotika. Laks inneholder miljøgifter. Hva er egentlig sannheten?

  • Nina Andersen
  • Nanna Johannessen
  • Marie Golimo Kingsrød

– Folk blir forvirret når det vi oppfatter som helt vanlig kost, blir farlig. Det er på en måte sant at en del stoffer kan ha negativ helseeffekt.

Flere artikler

  1. Maten du blir advart mot: Stor oversikt: Så mye kan du spise av den «farlige» maten

  2. Vi spiser 76 kilo rødt kjøtt i året

  3. WHO: Bacon, pølser og skinke er kreftfremkallende

  4. Kjendiskokk: Ikke glem matkosen

  5. Pluss content

    Så mye kan du spise: Knepet som gjør deg slank

Fra andre aviser

  1. Harvard-blogg: Ti matvarer du bør ha i kostholdet ditt

    Bergens Tidende
  2. Hva får vi for mye og for lite av i kostholdet? Dette er rådene.

    Bergens Tidende
  3. Stor oversikt: Her er verstingene i det norske kostholdet: – Det er veldig alvorlig

    Aftenposten
  4. Harvard-ekspert: Disse ni tingene bør du spise mer av

    Aftenposten
  5. Slik er en «perfekt» måltidsdag

    Aftenposten
  6. Stor oversikt: Her er verstingene i det norske kostholdet: – Det er veldig alvorlig

    Bergens Tidende