DRUKNET: Lane Graves (2) ble dratt under vann av en alligator Foto: Orange County Sheriff's Office

Faren til Lane (2) som ble drept av alligator: – Det var to alligatorer

Ifølge e-poster har Matt Graves fortalt tjenestemenn at han kjempet mot en annen alligator enn den som dro sønnen under vann ved et Disney resort i Florida i juni.

  • Maiken Svendsen

Artikkelen er over fire år gammel

Det kommer frem i e-poster som kaptein Tom Wellons i Reedy Creek brannvesen har sendt to av sine sjefer. I epostene, som ble offentliggjort denne uken, beskriver han sine samtaler med faren til Lane (2).

Det var i midten av juni at en alligator gikk til angrep i nærheten av en hotellresort i Disney World i Orlando. Ifølge politiet lekte Lane i vannkanten da alligatoren kom opp av vannet og tok barnet.

Lanes far, Matt Graves, forsøkte forgjeves å ta barnet tilbake, men lyktes ikke. Det har tidligere blitt meldt at faren hadde merker på armene etter hendelsen.

Bakgrunn: Lane (2) drept av alligator

Nektet å forlate stedet

Nå viser det seg at Graves kan ha blitt angrepet av en annen alligator enn den som tok Lane. I epostene beskriver Tom Wellon møtet med Graves på følgende måte:

Tidlig på morgenen 15. juni undersøkte kaptein Tom Wellon skadene Graves hadde fått, ifølge Orlando Sentinel. Kapteinen insisterte på at Graves måtte til sykehus for å få antibiotika og for å sy, fordi han hadde kutt i armene etter alligatortenner.

Ifølge Wellons nektet faren først å forlate stedet, men kapteinen fikk til slutt overbevist ham om at han kunne komme tilbake etter at han hadde fått medisinsk hjelp.

Wellons forteller at paret fortsatte å referere til sønnen som «en glad gutt», og de insisterte på å vise bilder av sønnen til redningsmannskapet.

På vei til sykehuset fortalte Graves ifølge Orlando Sentinel om det grusomme han hadde opplevd: At en annen alligator hadde angrepet ham mens han kjempet for sin sønns liv.

Foreldrene: – Ord kan ikke beskrive sjokket

Fem alligatorer drept

E-postene Wellon forfattet ble videresendt til Orange Countys tjenestemenn, for å gjøre dem oppmerksom på at det var mulig at det var to alligatorer med i angrepet.

Hele fem dyr ble avlivet i den påfølgende 16 timer lange leteaksjonen etter toåringen.

Gutten ble funnet 15 meter fra vannkanten, og på to meters dyp. Han var helt intakt da redningsmannskapene fant han.

Les også: Disney World kjemper mot «plagsomme» alligatorer

Familien var gjester ved Disney's Grand Floridian Resort & Spa, som ligger like ved Magic Kingdom Park, en av Walt Disneys temaparker.

Les også

Mer om

  1. Dyr
  2. USA

Flere artikler

  1. Far forsøkte desperat å befri sønnens hode fra alligatormunnen

  2. Lane (2) ble drept av alligator

  3. Mor kjempet mot puma for å redde sønnen

  4. Disney World kjemper mot alligatorer

  5. Stamgjester på Pulse: Gjerningsmannen var her ofte

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder